sjuk, uuusch !

ååååh, fan tog jag den där grissjukesprutan för ? 40 graders feber, inte bra :(( menmen, hoppas jag blir bättre tills fredag iaf ! =D hihihiihihiihiiihihihihihi.
skulle åkt till jennie imorgon också, och vara där tills på söndag, men hon skulle tydligen bort , tröksomfan ! hon är så jääävla saknad.
drog till skolan iaf, trodde jag skulle orka det, åkte dit vid halv 10, la mig i en soffa och skulle vila, men somnade istället och vaknade vid 11, gick till matsalen och skulle äta, men det gick inget vidare. åkte hem sen vid 12, somna vid halv 1 och vaknade vid halv 9, så jag kommer inte kunna sova inatt iaf, haha. blir ingen skola imorgon, studiedag på fredag, grymt bra !
nu ska jag lägga mig och mysa och kolla på film, men först blir det att ta en cigg, inte bra, men snart är de slut på det. målet är att sluta 1 december, får la se hur det går...

orkar inte slänga in några bilder heller, syrrans dator. miin blogg suuuuger, kul va ? ;)

tre sanna ord:
jag älskar dig

- grissjukesprutan -.-

hatar de här.



bläääääääääää. tog grissjukesprutan idag, gjorde inte ett dugg ont, men mot kvällen så har världens värk kommit i armen, kan knappt röra den. UUUUSCCH !

imorgon blir det att sova hos micaela =D ggggggggggrymt bra ^^


det var ett tag sen jag skrev här, men det har vart riktigt skönt att inte bloggat på nån vecka, varken haft ork, tid eller lust, just därför ! :)
igår så snacka jag lite med cornelia på msn, vi löste lite tjaffs som va, sen ville hon att jag skulle komma till henne, så drog jag dit vid halv 11 på kvällen, haha ^^ gick till dagiset och rökte, sen in i hennes lilla mysiga stuga och kolla på paradise hotel & bara sitta och snacka igenom allt som hänt, det behövdes verkligen. sjukt hur mkt man kan sakna nån. jaja, så somnade cornelia vid typ 2, jag försökte väl sova då jag också, men gick inget vidare, så slutade med att jag somnade när klockan var runt halv 4, inte bra ! hade iaf sjukt mysigt hos cornelia. :) sen drog vi till bussen vid halv 8, hon drog till Svärdsjö, jag till stan och bytte sen buss upp till skolan, orkade inte gå, regnade (aa
skolan börjar gå bättre, både idag och igår har jag vart på alla lektioner, och då menar jag alla ! har inte vart sen till en enda, helt klart en förbättring, tycker jag iaf !

så skulle man ha dragit till jennie i övermorgon, men det gick inte :/ så år väl se vad som händer i helgen, någonting lär väl gå att orda :) kanske ska kolla vad min cornelia ska göra ? :)) jaja, det märks.

vad fan tänkte jag med ? valet var inte svårt egentligen, men jag valde tydligen fel. ååååh, hatar de här. hur ska jag göra för att du ska förlåta mig ? du vet iaf att jag älskar dig.


- väntar på cornelia.

tjohooe, var ett tag sen.
3 år, hoppas du lider dessa 3 år ! döööööööööööööööööööööööööööööö

hej.
sitter här och har tråkigt, väntar på att cornelia kommer med nattbussen så ska hon sova hos mig :) ska ner och möta hon snart, så ska jag röka med matte, matte & fredde också (; hihi. sen blir det att dra hem te mig och bara mysa galet mkt. de blir bra ! ska snart ta och ringa dem och fråga hur långt bussen kommit också :) & jag får hoppas på att det inte blir en full cornelia som kommer till mig, haha. ska försöka uppdatera bloggen lite oftare, men sitter somsagt inte vid datorn så mkt längre, :)

cornelia saknar sin mathilda.


jag saaaaaaaknar dig obeskrivligt mkt !

nu ska jag dra ner och möta cornelia :)
pussss, cornelia.


RSS 2.0