- tisdag.

var på möte i skolan idag, det gick faktiskt bättre än förväntat, blir antagligen att vara sjukskriven från skolan ett par veckor, det tyckte rektorn var bäst, för att jag ska må så bra som möjligt. efter mötet drog jag hem, orkade verkligen inte vara i skolan eftersom att jag inte kunde somna inatt, så jag var sjukt trött ! "/
sen drog jag & syrran och solade solarium i 20 minuter, fyyyfan vad skönt det var ! :)) så nu har man fått lite färg (a så fyllde jag på mitt solkort också ;)
sen har det inte hänt så mkt mer, var till borlänge en snabbis med danni också, kulkul (: hihi.
imorgon ska jag vara i svärdsjö hela dagen, det blir bra ! och efter det blir det att dra in till stan och sola igen, jag ska bli brun, det är nått som är säkert ! :D ska nog beställa hem en escadaparfym också (: och köpa en ny plattång, den har jag råkat haft sönder. hahahh.
nu ska jag kika tv, ta en kvällscigg & sova så jag orkar upp imorgon (:
pussssssss. c,


hahahahahhahahahaha, handlar om att bjuda på sig själv ! ^^


åååh, är det nått jag verkligen hatar så är de sånna här äckliga
jävla clowner. usch, fy & blääääääääää !

- rubrik -.-

tjenixxen (:

äntligen lite tid att sitta vid datorn. vaknade precis, så jag kommer ju verkligen inte kunna sova inatt, skolan blir det att skita i imorgon, men lär dit vid 9 på möte med mamma, rektorn och några lärare ? -.- fyfan. sen tänker jag åka hem, drar nog till svärdsjö då :) de blir bra. på onsdag har vi studiedag, och då blir det att vara i svärdsjö hela dagen, greeat (Y)
sitter här med huvudvärk och mensvärk , men det är ju iaf ett tecken på att jag har ett huvud, och det är väl bra antar jag ? hahhahaha. min humor är på topp just nu känner jag.
nu ska jag ta och kika på tv, slänger väl in ett inlägg senare om jag kommer på något att skriva om.
ha de bra så länge..

/ c


- hahahahahahahahaha, söt ! ^^

haha, fyfan ! tror aldrig jag har skrattat så mkt som jag och micaela gjorde igår när det var reklam på på tv:n, hur underbart som helst ! :)) hahahahhahahahahhahah. det var så jävla kul ^^
gå in och kolla själv ! :
http://www.youtube.com/watch?v=85i2--m3g9Q hahahahhaha, jag tror fan jag dör asså. gå in och kika själv ;)

är iaf i skolan nu, har matte men sitter nere i biblan och jobbar själv istället, orkar fan inte med våran mattelärare, hon är dryyyg ! -.- men det går perfa att sitta här och jobba själv iaf :)
efter skolan ska jag iaf dra hem till syrran och rasta hennes hundar, hon´drog till örebro igår så jag har egen lägenhet hos henne i helgen, det är nice som fan ! (y) nu ska jag iaf ta och plugga lite och vara duktig (:

massa pussar, cornelia.


PÅVÄG TILL GRÖVELSJÖN, i miss :(
bilden väcker otroligt mkt minnen !

- snart.

ja, snart drar jag till micaela ! =D om 50 minuter exakt ! fiiifan så kul det ska bli, hon är ssaknad ! vi ska kolla på tv, ta kort & bara myyysa gäälet mkt, uuunderbart !
kommer säkert blogga när jag är hos henne och lägga in bilder också. :)
idag har det inte hänt så mkt, har vart på polisförhör iaf, och polisen verkade ju inte ha alla getter inne, idjuuut ^^ sen var jag till skolan och hämtade lite läxor som jag ska göra tills imorgon -.- , men det klarar jag lätt, eller ? haha, jag ska nog bli komiker. jaja, nu ska jag kika på lite tv, disney channel rättare sagt. Zack & Cody´s ljuva hotelliv, greeeat ! (y) haha, fan va tråkigt jag har.
hörs senare (:

massa pussar, c.
dududu är söt !


bussresan hem från grövelsjön i 6an. saknar gäälet mkt ! :((
haha, micaela när hon är som finast. hon får igen för bilden hon
la ut på mig. :) pusspåmunnen!

- godnatt.

gokväll :) haha
har precis kommit ut ur duschen, var sjukt skönt att ta en varm & lång dusch.
socmötet gick bra idag, bättre än vad jag trodde iaf (: happy....
så pratade jag med micaela, och det blir att slagga hos henne imorgon, det kommer bli en massa skratt & mys, det vill jag lova ! saknar henne ggrymt !
nu ska jag dra och kika på lite tv och sen blir det att mysa ner sig i sängen och sova skönt som fan, sen är de bara att gå upp klockan 7 och dra till skolan imorgon, fyyfan ! men jag måste ju somsagt försöka fixa skolan lite bättre, och de kommer nog bli bra tror jag (: och efter skolan så drar jag till miiiiicaela ! fyfan vad kul det ska bli !
nu lär jag iaf dra, haha. uppdaterar nog mer imorgon, och det kommer komma masssssa med bilder på mig & micela :D
som rubriken lyder, godnatt :)

pussen, c.


min bebis ! :)


- jag lever ! ;)

japp, så äre... haha.
dålig uppdatering, jag vet (a men jag orkar inte sitta vid datorn 24/7.
har fullt upp just nu, skolan börjar gå bättre iaf, och jag försöker verkligen göra mitt bästa, det har gett resultat vill jag lova :) min närvaro är mktmkt bättre nu, och så ska jag försöka få det att bli (y).
vad har jag gjort nu när jag inte bloggat på ett tag då ? jo, jag har vart i skolan, ALLA dagar, tummen upp på de.
efter skolan har jag vart med kompisar och så, åkt hem och sen kikat på tv och slaggat, därför jag inte skrivit på ett tag, men det ska bli bättre får jag väl hoppas.
skulle ha vart med micaela igår också, men direkt efter skolan åkte jag till hem, var hemma i typ en timme, sen blev de att ta bussen till stan och dra på soc. så åkte jag och cornelia med bussen hem 20 över 6, så då blev det för sent att träffa micaela, skulle egentligen ha sovit hos henne, men hon fick inte tag på sin mor :( så det sket sig... men det får vi klämma in nån annan dag i veckan tycker jag :)
hela helgen blir det nog att tillbringa med min linnéa, hon är grymt saknad, bästavän. får hoppas på det bästa ! :)
annars blir det nog att vara med matte, anton och cornelia ! :D dem ska väl supa, och jag ska vara social, hihi. dricker ju faktiskt inte, var 5 månader sen sist. *stolt* .
nu ska jag kolla på tv, sen blir det att dra till soc, bläää på det ! SEN ska jag ringa miiicaela och kolla om hon kan träffas nån dag. pusspåhenne.


slänger in lite bilder. ;)


julius, william
& joleene.
mosters älsklingar !


jag & matte. hahaha,
bilden när jag & cornelia
sminkade honom, när han
däckade hemma hos mig.
söt är han med smink iaf :


that´s mee !


sötaste ernst ! <3333


- skolan...

tjenixen ! ;)

sitter i skolan just nu, vart utskickad från min sista lektion för att inte jag och ewa skulle bråka ? ;ss haha, -.-
har vart på alla lektioner idag, förutom spanskan, men inte mitt problem om jag inte får vara där för dem tror att jag och ewa ska bråka ! vårat intenet är knas hemma, så jag har inte kunnat vara inne och uppdatera, får hoppas att det är fixat tills jag kommer hem (a hihi. jaja, jag ska iaf dra ner på stan snart, sen får vi se om jag blir där länge, annars blir det nog att bara åka hem och ta det lugnt.
igår var jag och hälsade på i svärdsjöskolan, fifan vad jag saknar alla där, helt sjukt.och jag fick träffa min fanny också, som jag inte har träffat på... hmm ? ... SJUKT LÄNGE ÄR DET ! ;oo :'( hon är verkligen saknad. men vi har bestämt att vi ska hitta på något i veckan :))) ! happy ^^
så skulle jag egentligen ha vart med micaela imorgon, men det gick åt helvete, bara för soc. åååh, jag vill bara slippa den skiten snart ! orkar inte soc mer, jag gör ingen nytta där endå ?! 
nu måste jag iaf kila, hörs när jag kommer åt en dator med internet, haha.


pussssar, cornelia 

- Vem är jag egentligen ?

Ja, det ska ni få veta nu, då det är några som frågat lite mer om mig och min familj.


Jag heter somsagt Cornelia och bor i en liten by, mitt ute i skogen typ. Bor här med min familj, och just nu bor vi 7 stycken här hemma. Mina föräldrar är gifta och dem har 4 barn tillsammans, sen har även min mamma 6 barn till med en annan kille, och min far har en till son, fast med en annan tjej. Jag har alltså 10 syskon sammanlagt, som jag älskar vad som än händer. Mina biologiska föräldrar bor ihop, och har gjort det i ca: 15 år kanske ? Vi har en stor tomt hemma och har väldigt mkt djur, vi har ca: 12 hundar, 9 hästar, och några katter, orkar inte hålla koll på alla, det får mor min göra ;) haha.
Jag trivs väldrigt bra där jag bor, ett lugnt område, och ca 1 mil till stan om man vill ha lite mer liv omkring sig.
Jag har världens underbaraste kompisar som ställer upp i vått och torrt, skulle aldrig klara mig utan er. Jag går i årkurs 8 nu, och just nu är skolan det värsta jag vet. Har aldrig tyckt att det har vart så drygt att åka till skolan som det är sen jag började i 8an. Bytte skola när jag började 8an, då jag hade mkt problem med lärare osv. i min förra skola, och det är nog det tråkigaste jag gjort, för jag saknar mina kompisar som jag kännt sen jag var 6 år något oerhört mkt, som jag gick i samma skola som då. Försöker hålla kontakten med dem så gott det går, men de är riktigt svårt när man går på olika skolor, har olika långa dagar i skolan, så det blir riktigt svårt att hinna klämma in en tid att träffa dem, vilket är sjukt tråkigt !
Det absolut roligaste jag vet, det är att vara med kompisar och bara chilla, mysa & sitta och snacka skit om allt möjligt. Tycker synd om dem som inte har sånna underbara vänner som jag har.
Kommer inte på något mer jag kan skriva om mig själv just nu, men det är bara att fråga om det är något ni undrar över så lovar jag att svara ! :)

kram, cornelia.

slänger in några kort på mig, nya som gamla.


ett halvår sen kanske.


några år sen, liten var jag iaf.



där var man inte stor eller, ;pp
och mina smilgropar är lika stora
som en gruva, haha.


- i brist på annat

tänkte jag skriva vad jag tycker om dem större bloggarna :)
kan ju alltid vara lite kul.


AmandaVarDet: HAHAHAHAHAHAHAHAHA, det är väl egentligen det enda man kan söga om hennes blogg ? Sjukt irriterande brud, som absolut inte kan prata heller. Hennes blogg är tråkig att läsa, för hon skriver så sjuka jävla saker, det enda underhållande i hennes blogg är väl endå hennes videobloggar ? bara man kollar på dem så har man fått sig ett gott skratt för dagen, pinsamt är vad det är, och människan är 17 år och kan förfan inte ens prata ?! eeeuw på henne.
AmandaVarDet.blogg.se


Amir: jadu, kikar väl in på hans blogg lite då och då, tycker den är rätt kul att läsa och han har alltid nå skit för sig, ;pp han vet iaf hur man underhåller sina läsare på rätt sätt, utan att 90 % av läsarna är folk som hatar honom, till skillnad från vissa andra bloggares, haha. en riktigt skön gay, som verkligen står för vad han tycker och tänker, vet inte vad man mer kan säga om honom, bloggen är iaf kul att läsa :)
Gaybloggen.com


Blondinbella: eller ja, brunettbella annars då. tycker hennes blogg är sjukt tråkigt att läsa, skriver om samma sak om och om igen i bloggen, dag efter dag. tyckte den var bra när jag började läsa den, men tröttnade ganska fort. dock skriver hon ju om bra & viktiga saker, men den är sjukt booring ! kikar väl in där ibland, men brukar oftast klicka ner lika fort igen. inte den mest intressanta bloggen, enligt mig.
Blondinbella.se


Dessie: fyfan, vilken jävla brud asså ! skriver aldrig något vettigt i sin blogg, utan bara om sina jävla fester hit och dit, hur snygg hon är och blablabla... fattar inte ens hur hon kan ligga på topplistan ? visst, hennes blogg är rolig att läsa för man märker verkligen vilken dum blondin hon är, jaja, hon tjänar iaf pengar på det, så hon lär väl inet klaga, hur många som än hatar henne. tycker synd om henne när hon blir lite äldre iaf. men bloggen är sjukt rolig att läsa i vilket fall som helst, hur sjuk hon än är !
Dessies.se


Kenza: b00ring blogg, jaaao, tycker iaf jag ! är inte inne på hennes blogg mkt alls längre, tyckte den var sjukt bra förut men den har blivit uttjatad och hon skriver inget intressant längre, men det är då iaf den fiinaste bloggaren, det är iaf säkert ! skulle kunna dö för hennes utseende, men bloggen är iaf riktigt jävla tråkig, men hon förtjänar iaf sina läsare, gaah, kolla hur sjukt jävla fiin hon är ! ;pp
Kenzas.se


Kissie: shit asså, finns väl hur mkt som helst att skriva om den här bruden ! vet inte vart man ska börja, och vart man ska sluta innan man har skrivit en hel jävla bok om henne. men det enda hon gör i bloggen är ju att provocera, *stavning tack* ? , ps:ar sina jävla bilder, skriver om hon jävla snygg och är, och pratar om sin bröstoperation som aldrig kommer bli av, eller vad tror ni ? OSV.... hon som är så sjukt jävla snygg enligt sig själv, varför lär hon då sitta och ps:a ALLA sina bilder ? hon verkar ju ha komplex över hela sin kropp den bruden, stackars flicka säger jag bara, skulle aldrig vilja vara i hennes kläder, men hennes blogg är sjukt rolig att läsa, för hon är lika sjuk varje gång hon skriver, och hon pratar bara bort sig själv hela tiden. väx upp lilla flicka.
Kissies.se


Paow: hon är väl den bloggerskan som är den mognaste av dem alla tycker jag. visst, hon kan vara rätt sjuk ibland hon också, men hon snackar inte skit om alla andra bloggar var och varannan dag, som dem flesta andra, och börjar komma ifrån fjortisstadiet gör hon också, ett STORT + på de (Y) ! hennes blogg är intressant och rolig att läsa, och man tröttnar aldrig, har alltid något intressant i sin blogg, hon är den bästa enligt mig iaf ! :)
Paow.se

----------------------------------
PUUUH, det där var riktigt jobbigt !
äntligen klar, haha.
nu blir de att gå och ta en cigg,
sen lägga sig och kolla på film.
blir nog inge mer bloggande idag,
så vi hörs väl imorgon.

puss , cornelia.


- seg dag

tjoho, ;pp
sitter hemma och har riktigt jävla tråkigt just nu. äckelväder är det ute, finns fan inte ett skit att göra ! ;oo
tror det blir att vara med cornelia lite senare, ska bara få i mig mat först, sen hade jag tänkt ringa henne =D mmmums på det !
var iaf med cornelia, elin & amanda idag på stan :) så var vi i nya gallerian så kom dem och fråga om dem fick fixa vårat hår och sminka oss, så gjorde dem de. dem sminkade och plattade håret på amanda, och sjukt fin blev hon. dem gjorde samma sak på elin, och grr säger jag bara ;) mitt hår lockade dem, och fyfan, jag passar inte lockar ! haha. cornelia tog ur sin hårförlängning så plattade dem och sminkade hennes hår, fiiifasen så fint de blev, men det går inte att få in i hennes skalle, haha ;pp
nu ska jag dra och äta, så får vi se om vi hörs senare :)

pusspåmagen, cornelia.

micaela, fanny, jag & mathilda
bara jag ser bilden så kommer nästan tårarna, jag sakner er flickor
så gggrymt mkt, :'( fattar inte vart vi tog vägen, alltid vi ?
bara kolla hur bra vi mår när vi är med varandra, helt sjukt.
jag vill ha tillbaka oss, och mathilda, kom tillbaka till falun, du fattar
inte hur saknad du är min vän. 
<33

 


- matte, cornelia & anton sover hos mig

hejhej :)
sitter hemma hos mig har sjukt tråkigt ;pp haha.
elller ja, jag hade tills Cornelia ropa på mig, ;)
matte & anton sover ju också hos mig inatt, och
båda har redan somnat så ropa cornelia att jag
skulle komma till vardagsrummet med en
vattenfastpenna så gjorde jag det :)
så börja vi måla lite på matte som låg helt död
i fotöljen, han fick rosa ögonskugga, hi*lermushe,
svarta ögonbryn och k*uk <3 i pannan, haha.
så matte är riktigt sixig just nu :)
jaja, anton ligger här breve mig i sängen, funderar
på att göra något mot honom kanske ? :)
eller så taskiga ska vi ju inte vara nu (aa hihi.

bilder på matte kommer imorgon, när jag hittat datakabeln, det måste ni bara se :)

har ni tråkigt, som jag har just nu, så kan ni ju läsa
min KORTA lista, haha. lånar den av micaela (a)

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 18
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? sjukt underbart sålänge det funkar, annars äré skit :)
När kramade du någon sist? En timme sen kanske ? ;pp
Saknar du någon speciell person? Ja, Jennie.
Har du svårt för att bli kär? Ganska.
När pussade/hånglade du  med någon sist? Idag
Ångrar du det? Nej ;)
Är du singel? Ja ! =D
När fick du senast en komplimang? Nån timme sen.

HAR DU NÅGONSIN:

Hånglat med nån riktigt ful? Haha, ja -.-
Hånglat med fler än 50 pers? Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?  Nej ! :)
Gjort något riktigt dumt?  Aaaop , :/
Gjort något du verkligen ångrar?  mkt
Varit nykter på nyårsafton? ja ?
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? a
Blivit polisanmäld? Ja.
Fått din mamma att gråta? Flera gånger, "/
Slagit ner någon? Alltid, slog nyss ner cornelia :)
Skämts över dina föräldrar?  ja, vem har inte ?
Skämts över dig själv? ja, varje dag.
Sagt -jag älskar dig- och menat det? säger de bara om ja menar de
Tar du droger? elin & amanda är mina droger
Dricker du? Nej, har vart nykter 5 månader nu :)

Vilka kläder sover du i? stor t-shirt och trosor
Vad hatar du verkligen?  bitchiga små fula tjejer :)
Varit kär? jao.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja.
Är du ensam nu? nej :)
Vill du gifta dig? om några år, ja.
Vill du ha barn? om några år, ja.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
  matte & anton
Såg dig gråta? datorn
Fick dig att gråta? han
Du gick på bio med? cornelia & fanny.
Skällde på dig? mor min

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
 nej
Kramat någon? ja
Pussat någon?  ja
Köpt någonting?  ja
Sjungit?  ja
Saknat någon?  ja

______________________________________________

105 frågor om mig!
1. är du kär? nej
2. har du snusat? jao, eller snusat och snusat, duger om man inte har cigg ;pp
3. har du fimpat en cigg på nån annan? ja
4. har du legat i sängen brevid en kille? ja
5. har du blivit dumpad? ja
6. har du blivit slagen allvarligt? nej
7. tar du droger? nej
9. har du pussat en tjej? ja
10. hatar du någon? ah.
11. älskar du någon? såklart.
12. har några av dina vänner svikit dig? jaopp.
13. har du djur? allt för många...
14. har du legat brevid en tjej i sängen? ja
15. hatar du dig själv? sometimes
16. gillar du orange? nej
17. har du haft/har oskyddat sex? -
18. har du nån sjukdom? nej,
19. har du skämt ut dej för den du gillar? jao :) varje dag
20. har du en gris? ja, cornelia !
21. har du en plattång? plattången är mitt liv !
22. har du en bror? aah.
23. har du sjukt bra humor? ja ! =D
24. är du brunett? ja.
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? ja :)
26. tycker du om hästar? nja.
27.har du skilda föräldrar? nej, men lär väl ha det snart.
29. har du gått på simskola? ja
30. har du sagt bög till en kille? ja
31. har du sagt fitta till en tjej? ja
32. har du fuskat? verkligen inte.
33. har du en teve på ditt rum? ja
34. har du lunar? nej, hahahhahahahahha.
35 har du msn? ja.
36. har du en syster? ja.
37. har du bruna ögon? nej
38. gillar du att fota? ibland :)
39. har du sett dig själv brinna? jag brinner nu, så ja.
40. hjälper du dina vänner? -så gott jag kan , även om det inte alltid räcker till.
41. gillar du tacos?  ja
42. tycker du att du är söt? 24/7
43. har du dansat? ja
44. har du spelat fotboll? ja.
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? vet inte.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? nej !
47. har du ätit sniglar? haha,ja hos cornelia ! uuuusch ! ;ooo
48. äger du en locktång? nej.
49. gillar du att tugga tuggummi? ja
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? ja
51. gillar du kläder? absolut
52. hatar du falska vänner? vem gör inte ?
53. gillar du räkna att matte? nej
54. älskar du någon nu? ja
55. Har du gråtit inför en vän? ja
56. kan du sjunga? nej
57. Har du sett nån dö? människa, nej. djur, ja.
58. säger du vad du vill? ja !
59. Är du stor? kort & tjock
60. vad är ditt hela namn? vet inte.
61. kan du tala spanska? Si
62. är du kortare än 1.60? ja
63. älskar du sommaren? -bästa som finns.
64. älskar du vintern? hatar.
65. har du mer än 6 par skor? ja, men använder bara ett par.
66. brukar du sjunga när du är i duschen? jaopp
j67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? ja
69. gillar du att städa? nej
70. gillar du att sova länge? ja
71. har du vart med om en olycka? ja
72. är du förvirrad? alltid.
73. har du mer än 6 par byxor? ja
74. har du förlorat en vän? ja
75. gillar du att shoppa? ja
76. har du varit i paris? nej
77. gillar du ormar? bara dem inte bits så :)
78. klarar du dej själv? ja
79. har du lagat mat? ja
80. är du klantig? mm.
81. har du foppatoffler? ja
82. har du mer än 20 låtar på din data? aah
83. sminkar du dej innan skolan? nej :)
84. har du träffat en kändis? ja
85. har du mer än 7 par nagellack? ja
86. har du busringt?  ja
87. har du skällt på din bror? ja
88. har du en vän som skiter i dig? aoop.
89. har du velat göra saker men vågar inte? ja
90. sover du med nått gosedjur? ja, min hund :)
91. har du åkt nånstans utan att du får? ja
92. vill du bara bort ibland? ja, rätt ofta.
93. har du tältat? ja
94. har du bränt dig? ja
95. har du lekt med levande ljus ? ja
96. har du lekt anden i glaset? nej
97. skäms du ibland? alltid
98. bor du i skåne? nej
99. gillar du hip hop/rap musik? går att lyssna på.
100. är du på sista frågan nu? ser inte ut som de
101. är du singel? ja :)
102. har du flygt flygplan nån gång? nej ;pp
103. har du kul just nu? matte & anton sover, cornelia hittar inte på nå kul man kan göra, så nej :(
104. är du blyg? knappast !
105. har du varit ärlig på alla fråger? tror jag väl :)


min vän matthias
& jag, haha.


min vän
cornelia
njut av
bilden.
:)))


- HAPPY FACE =D

tjotjo, :))

jag är riktigt glad just nu ! =D
jag bråkade ju som sagt med mamma idag, så skulle jag inte få åka iväg på hela helgen och blablabla... sen fick jag iaf åka in till stan för att träffa Cornelia ! och sen tog jag bussen hem hit med henne, så har jag pratat med mamma om jag får sova i stan, och så fick jag det såklart, jag är ju bäst ;) haha.
jaja, jag och cornelia ska iaf sova i Bojsen har vi bestämt, bara ta det lugnt och umgås, prata skit om allt och alla och bara njuta av stunden tillsammans :) saknar alla våra tider tillsammans, alla minnen vi har. saknar allting med henne och nu ska det bli ändring på det har vi bestämt ! =D
blir inge mer dator för mig ikväll då, kan ju inte sitta vid datorn och vara osocial när man har fint besök hemma hos sig liksom, daah ? vad tror ni om mig ? ;pp haha.
jaja, hörs imorgon sötnosar :)
och jag saknar min micaela, måste hitta på något i veckan gumman (aa
sen får vi väl försöka samla ihop gamla klassen och kanske hitta på något allihopa ? :)
skulle vara gggrymt kul, eller ?

pussen, cornelia !



fattar inte att man kan saknar en klass så sjukt mkt ! :'(

- Haha, pinsamt ! ;oo

tjääänareeeh ! =D
vaknade för en stund sen, vart ingen skola för mig idag. Började bråka med min far på morgonen så jag hoppade i säng och somna om istället. Får inte åka nånstans på hela helgen, och jag som hade tänkt dra till Rättvik, lagomt irriterad just nu kan jag då säga ! -.-
Men ska försöka fjäska lite för mamma att jag får åka ner på stan och träffa Cornelia, och bara jag får göra det så brukar allt ordna sig så då brukar jag få vara ute mer, hihi (aa men det märks väl, mamma är inte på bästa humöret just nu.
Juste, kollade på IDOL igår, och jag tror jag dör av skratt, tycker bara synd om Camilla ju, skämma ut sig för halva Sverige liksom, visst, alla skämmer väl ut sig nångång, men det här är nog de sista jag skulle vilja vara med om iaf, ta en titt och få dig ett skratt :) alla lär väl ha sett den redan, men man kan aldrig kolla en gång för mkt (aa
funkar inte att ladda upp den, ;ss men gå in på youtube och sök på:
Camilla Håkansson tror hon går vidare i IDOl 2009

jaja, nu ska jag gå och prata med mor min och kolla om jag får åka iväg, bussen går ju om 10 min, bråttom bråttom...
hörs senare !



puss , cornelia.


- NattiNatti :)

... som sagt, snart bliré att gå och natta kudden, fiiifan så mys (aa
haha. fast först ska jag och sis göra neeegerbollar, mmmums.
längesen man gjorde det, men sjukt lätt att göra och de går snabbt !
syrran gör smeten nu hon, sen ska jag kasta snöbollar på dem,
sen in i kylskåpet en stund, sen ska vi smaska i oss dem :D
får hoppas att syrran vill bjuda mig på en kvällscigg också innan
jag hoppar i säng, ^^
jaja, det märks väl.

see you later.
kyssss. cornelia

mmmmums ! ^^

- Torsdag ^^

Shoooe :)
Sitter i framför datorn och bara myser (a
Var hemma från skolan idag, kom inte upp ur sängen.
Fattar inte hur jag kan vara så seg på morgonen nu för tiden,
har aldrig haft svårt för att komma upp ur sängen.
Beror väl kanske på allt som händer runt om mig just nu.
Ska försöka pallra mig till skolan imorgon iaf, får se hur det går.
Är kaos hemma med mor min just nu, efter skolan imorgon
får man se vad som händer, funderar på att dra och hälsa på
min elin imorgon på hennes praktik ! greeat (Y) så blir det väl att hitta på något med henne och amanda :)

nu ska jag kika på idol, och sen försöka sova !

puss , cornelia.
en gammal & ful bild
gammal & ful bild -.-


RSS 2.0